Inglesina kolica 2012Ni u 2012 Inglesina ne odustaje od čarobne elegancije svojih poznatih i cijenjenih modela kolica.
 

Tako nas iznova oduševljava svojim modelom Inglesina Classica u boji kamelije, nasljednikom prvog Inglesininog modela London iz 1963 godine – svevremenskom ikonom elegancije i stila.
Inspiriran Britanskim dvorom i dan danas donosi dašak kraljevskog glamura i tradicije u užurbanu svakodnevnicu. 
Inglesina Vittoria je idealan izbor za roditelje koji vole tradicionalne proizvode, ali se ne žele odreći praktičnosti i funkcionalnosti suvremenih kolica.


Inglesina Sofia, najsportskiji Inglesinin model idealan za prve jesenske i zimske šetnja. Košara se može zamjeniti sjedalom okrenutim prema roditelju ili prema svijetu, a montiranjem autosjedalice na okvir Inglesina Sofia postaje pravi pravcati elegantni putni sistem.

 
Inglesina Otutto putni sistem kombinira stil, tehnologiju i orginalnost i namjenjen je za djecu od rođenja pa do 15 kg.
Okvir se jednostavno sklapa sistemom kišobrana, a na njega se montira sjedalo koje se može okrenuti prema roditelju ili prema svijetu i autosjedalica.
Mnogo dodataka poput torbe, košare za šoping, pokrivača za noge i za kišu čine Inglesina Outto privlačnim i praktičnim izborom za bebu.
Inglesina Zippy Free je udoban za bebu i praktičan za roditelja. Može se kupit kao putni sistem u kompletu sa košarom i autosjedalicom ili samostalno.
Kompaktan model dopušta mogućnost okretanja sjedala od i prema roditelju.
Inglesina Zippy je najpopularniji model Inglesina kolica, otvara se i zatvara jednim pokretom ruke. Namjenjen je djeci od rođenja, a teži 10.2 kg. Može se kupiti kao putni sistem u kombinaciji sa košarom i autosjedalicom ili samostalno.Inglesina Trip su najlakši model Inglesina kolica, idealan za putovanja autom, avionom i kao druga kolica.

 
Inglesina Swift su lagana (5.9 kg)  i sporska kišobran kolica idealna za obavljanje svakodnevnih poslova.


Inglesina Espresso je model kolica sa odličnim performansama, lagan za upravljanje, kompaktan i praktičan.


Inglesina Domino Twins ili Trio i Inglesina Twin Swift su kolica za blizance, dizajnirana da zadovolje specifične potrebe.
 

Inglesina Magnum je dva u jedan sistem koji se jednim jednostavnim potezom mjenja iz kolica za novorođenče u kolica za malo veće dijete.

Inglesina Avio je nova genereacija kolica za bebe avangardnog dizajna sa čistim i nježnim linijama i kompaktnom veličinom što ih čini idealnim izborom za gradski život.